Om GrottZine

GrottZine är ett så kallat fansin; en fan-driven hobbytidning. Fansin var en gång i tiden väldigt vanliga i rollspelshobbyn och börjar nu komma tillbaka i och med print on demand och framförallt pdf-publicering.

Det här fansinet grundades och drivs av gänget bakom Grottröj. Målet är att komma ut med ett nytt nummer varje kvartal, samtidigt som konventet. Varje nummer kommer att vara 16 sidor i A5-format och innehålla matnyttiga artiklar för Old School-rollspelare. Den kommer enbart att finnas i tryckt format!

Ett nummer kostar 20 kr (25 inkl. frakt om du beställer). För att beställa kontaktar du lämpligast Björn Wärmedal antingen på facebook, google plus eller på forumet rollspel.nu.

Vill du bidra till fansinet? Samma kontaktuppgifter gäller :) Varje nummer behöver insändare, en dungeon i mittuppslaget, minst en artikel med något som kan användas i vilken dungeon som helst (ett rum, något intressant magiskt föremål eller en fälla, till exempel) och ett par bloggrecensioner. Förutom det tar vi tacksamt emot annat du skulle vilja skriva eller rita också! Var inte rädd för att höra av dig och fråga vad du kan hjälpa till med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar