söndag 15 februari 2015

GrottZine 3 slutsålt

Det gick fort att sälja bort hela upplagan av GrottZine 3. Det verkar som att 25 exemplar är ganska lagom för att motsvara den direkta efterfrågan på fysiska kopior.

För den som missat GrottZine 2 finns fortfarande exemplar kvar av den. Räkna med att både nummer 2 och 3 kommer upp i pdf-format här på bloggen inom ett par månader efter att de exemplaren är tagit slut!

lördag 7 februari 2015

GrottZine 3 finns nu att beställa!

Igår släpptes nummer 3 av det fantastiska fansinet GrottZine. Det är packat med artiklar med temat illustration, samt givetvis ett äventyr!

Vi får träffa två illustratörer som gärna samarbetar om diverse projekt; deras stil är särskilt passande för old school. Förutom det finns även en artikel om hur man skapar funktionella och snygga kartor i programmet Gimp, även om man skulle råka vara konstnärligt handikappad!

Vill du beställa ett nummer? Det kostar 25 kr om det måste fraktas och 20 kr om man kan lämna över det direkt i handen. Lättast beställer man genom att kontakta Björn Wärmedal, antingen via facebook, google plus, forumet rollspel.nu eller genom att skicka ett sms (han finns på hitta.se).